Lördag 24/9 Vildmarksvandring

Lördag 24/9 Vildmarksvandring
Till Mittevättnorna, Härsevatten och Äggdaldsjön i hjärtat av Svartedalens vildmark. Vi spanar efter fåglar, djur och växter vid sjöar, mossar och i gammelskog. Terrängen är bitvis kuperad och kan vara fuktig och något brant på vissa ställen. Vandringen är ca 6 kilometer och medelsvår. Ta med matsäck och rejäla skor. Guider är Kåre Ström (telefon 0737-723204) och Roger Gahnertz (telefon 0703-580430). Turen beräknas ta ca 4 timmar.

Samling vid folkets park (Kungälvsparken) kl 9.00 eller vid Lindesjöns parkering kl 9.30.
Arrangeras av Västkuststiftelsen och Kungälvs Naturskyddsförening

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.