Bildgalleri

Holkspikardag 6/10

Här var ett gäng glada holkbyggare, det blir glada holkköpare på Julmarknaden tisdagen den 4/12 på Stenungstorg och det blir glada småfåglarna och starar till våren!

Skördemarknaden på Sundsby Säteri 15-16/9

Resultat från Naturskyddsföreningens frågetävling från Skördefesten på Sundsby Säteri 15 och 16 september.
25 personer lämnade in ifyllt frågeformulär. De flesta hade alla rätt så utslagsfrågan blev verkligen en utslagsfråga.. ..Squashen vägde 2445 gram
Vinnare blev Kerstin Forsberg , Valsäng ( 2465 gr) På andra plats kom Sandra Edin, Röra ( 2490gr) , på delad tredje plats kom William Söderlund, Göteborg (2500 gr) och Ulla ,Britt Forsberg, Skärhamn (2500 gr)
65 personer deltog i den litet lättare tävlingen att enbart gissa vikten på squashen som vägde 2445 gram.
Vinnare blev Karl-Erik Hansson, Jörlanda ( 2450 gr), på delad andra plats kom Margareta Andersson ( 2500 gr) och Jonathan Strömberg ( 2500 gr) och på fjärde plats Mattias Wentzell, Kållekärr
Grattis alla och välkomna nästa år med nya kluriga frågor
Vinnarna kontaktas via telefon eller email denna vecka
Vid pennan Karin Ekeborg, Stenungsunds Naturskyddsförening, 070 650 22 35

Ringmärkning av fågelungar 8/6

Kanske på grund av värmen idag så var intresset svalt för denna aktivitet… Men det blev trots allt några märkta fågelungar.

”Att odla ekologiskt” ! 2018-05-15

Christina Winter, hortonom från Naturskyddsföreningen, berättade inspirerat om ekologiskt odling i trädgården. Vi var drygt 25 stycken som lyssnade och ställde frågor. plats: underbara Mariagården där vi kunde sitta ute en del av föreläsningen.

Klädbytardagen 2018-04-14

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *