Vårt slutliga yttrande i samband med Återvinningscentralen i Störa Höga.

Vi har ju svarat en gång som handlade om tidigt yttrande- texten är nästan samma men Monica ,som ju varit väldigt engagerad när det gäller naturvärdena, och jag har gjort ett tillägg ang dagvatten och avrinning till Anrådeån och den lilla bäcken Bråland just vid det planerade området. Vi var ute i söndags och inspekterade planområdet.Jag bara undrar vad som sker när  havsytan höjs och med de kraftiga regnområdena – hela området är helt platt och ligger på lera. Tänk om det blir ett stort skred när man nu ytterligare belastar markytan… Läs mer… Yttrande samråd inför ansökan om en återvinningsstation i Stora Höga , Stenungsunds kommun

Vi lär återkomma till det här ärendet!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.