Måndag 18/8 Besök på Dahls Trädgård – mitt i myllan

Tre unga tjejer som blev färdiga trädgårdsmästare i våras har startat Dahls Trädgård i Ucklum. Detta är ett s.k. andelsjordbruk, alltså en odling som drivs med stöd av sina kunder (Community Supported Agriculture). De vill ge folk i närhet bra mat. På naturens villkor och med mer muskelkraft än maskiner. Vi får en visning av odlingarna och får höra om Dahls Trädgårds syn på hållbar produktion och konsumtion av mat. Grönsaker och blommor kommer att finnas till försäljning. Besöket tar ca 2 timmar.
Ansvarig: Per Anders Ternevall, 070 424 0615
Samling: Tappen, Ucklum kl 18:00

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.