Kören har anlänt!

Nu sjunger vårfåglarna mer och mer för varje dag! Det började med någon enstaka våryster talgoxe eller blåmes och sen dess har bland annat grönfinkar och gulsparvar anslutit. Nu har även koltrastar, bofinkar och rödhakar tagit upp tonen.

Passa på att lära dig vårfåglarnas läten innan rösterna har blivit alldeles för många. P1:s program Naturmorgon har en utmärkt fågelsångskola med korta femminutersavsnitt, där de tar upp några få fåglar i varje avsnitt. Spela om varje avsnitt några gånger innan du går vidare.

Innan sommaren kommer du att ha lärt dig mängder av nya läten!

https://sverigesradio.se/avsnitt/910851

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.