Lördag 15/4 Grodlyssning vid Sundsby

Lördag 15/4 Grodlyssning vid Sundsby

De små grodorna är lustiga att se, och även att höra på. Visst har de öron, för annars hade det varit meningslöst att frambringa ljud när de leker! Och att de har svansar under den första perioden av sitt liv känner ni nog till. Vad som kan hända om ni pussar en groda vet ni väl också? Det finns mycket spännande att lära sig om dessa djur, både för stora och små. Kanske hur man skiljer mellan en groda och en padda, och att även salamandrar hör till groddjuren. Eller hur man kan ordna en lämplig damm åt dem i sin trädgård, för det är inte så gott om dammar i naturen längre. Ta gärna med er fika. Aktiviteten beräknas ta 2-3 timmar.
Ansvarig: Olle Arvids 0303-775553 (070-2804809)
Samling: Fregattens parkering (utanför Molekylverkstan) kl 9.00.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.