Lördag 15/10 Holkbyggardag

Lördag 15/10 Holkbyggardag

Så är det åter dags att göra en insats för våra fåglar som kan tänka sig att bo holk i brist på bohål i naturen. På denna aktivitet kan naturligtvis även barn delta efter bästa förmåga och får sedan ta med en holk hem för att ge bort i julklapp eller sätta upp själv när det blir vår.
De tillverkade holkarna kommer dels att säljas på Julmarknaden lördag 3 dec men nytt för i år är att ett antal holkar planeras att sättas upp lördag 11 mars 2017, för att ytterligare senare följas upp med ringmärkning av ungar någon gång i maj 2017 (se i programmet om dessa aktiviteter)
Ansvarig: Thomas Myremark, 070 – 3472798. OBS: ring och anmäl att du kommer.
Samling: Fregattens parkering utanför Molekylverkstan kl 09:00 för samåkning hem till Thomas på Brunås.
Vi håller på fram till 15:00 och glöm inte att ta med fika.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.