Lördag 20/8 Fjärilsexkursion

Lördag 20/8 Fjärilsexkursion

Fjärilarna hör väl till de mest älskade varelserna i naturen. De är så färggranna och förknippas med soliga sommarängar och vackra blommor. Men vad är det för fjärilar vi har i våra marker? Det ska vi ut och titta efter nu. Många fjärilar har blivit alltmer sällsynta, så det är bra att känna till lite om vilka miljöer och värdväxter de behöver. Då kan man rentav skapa en bra miljö för dem hemma i sin trädgård – spännande för både stora och små! Ta gärna med er fika, för det smakar gott i någon ängsbacke. Vart vi åker bestäms i dagarna innan. Aktiviteten beräknas ta ca 2-3 timmar.
Ansvarig: Olle Arvids 0303-775553 (070-2804809)
Samling: Fregattens parkering (utanför Molekylverkstan) kl 10.00.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.