Lördag 11/6 Ranebolund – örtrik lundmiljö

Ranebolund – örtrik lundmiljö

Ranebolund i Svartedalens sydligaste del bjuder på en för Bohuslän unik lundflora samt ett spännande fågelliv. Vi kommer bland annat att stifta bekantskap med ramslök, kransrams, storrams, tvåblad och med lite tur nästrot. Turen går i relativt svår terräng. Skiner solen kommer vandringen att avslutas med fjärilsstudier. Ta med matsäck och kikare. Samarrangemang med Västkuststiftelsen. Aktiviteten varar 10:00-14:00.
Ansvarig: Thomas Liebig 0303-891 23, 0706-46 65 58
Samling: 10:00 utanför Molekylverkstan, Kulturhuset Fregatten i Stenungsund för samåkning.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.