Lördag 21/5 Naturmorgon på Stenungsön

Naturmorgon på Stenungsön

Denna tidiga morgon njuter vi av en vandring på den natursköna Stenungsön. Det är vid denna tiden, både på dygnet och året, som fågelsången är som allra intensivast. Ett utmärkt tillfälle att lära sig höra skillnad mellan en svarthätta och en trädgårdssångare alltså. Även blomsterprakten är härlig och ni kan säkert lukta på både liljekonvaljer och stinksyskor. Turen tar ca två timmar och är lätt att gå, även för barn. Ta gärna med fika, för tyvärr är grötfrukostens tid förbi.
Ansvariga: Per Anders Ternevall, 0704-24 0615 och Olle Arvids, 0303-775553 (070-2804809)
Samling: Stenungsögårdens parkering 06:00

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.